Скандал у Зорі: бунт гравців придушено мирним шляхом – про що домовилась команда із керівництвом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
152
1 голос
Скандал у Зорі: бунт гравців придушено мирним шляхом – про що домовилась команда із керівництвом
Гравці Зорі. Фото: Google
У луганській Зорі відбулися загальнокомандні збори гравців та представників тренерського штабу з керівниками клубу. Підсумком цього івенту став компроміс у питанні виплати преміальних футболістам.

Керівництво Зорі нарешті порозумілося зі своїми гравцями. Обнадійливу інформацію для всіх шанувальників луганського клубу повідомили журналісти телеграм-каналу ТаТоТаке.

«Сторони дійшли компромісу: керівництво гарантувало виплати преміальних за перемогу над Брейдабліком і бронзу в сезоні 2022/23 до 19 травня цього року. 

Футболісти продовжили виконувати свої контрактні зобов'язання - повноцінно беручи участь у тренувальному процесі та офіційних матчах». 

Також, за інформацією джерела, будь-яка інформація про відсторонення або штраф щодо гравців Зорі у ЗМІ є неправдивою.

Мова йде про «головних ініціаторів бойкоту» гри проти київського Динамо у 21-му турі УПЛ (0:2): Богдана Бутка, В'ячеслава Чурка та Дмитра Мішньова. Їх, ніби, було оштрафовано та усунено від першої команди. Подібну інформацію днями озвучив сайт фанів Зорі.

  • Після 21-го туру Зоря з 19-ма заліковими балами в активі тримається на 12-й сходинці у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У турі номер 22 на формально домашньому полі команда Юрія Коваля прийматиме харківський Металіст 1925. Матч має відбутися 29 березня. Гра розпочнеться о 15:30.