Чорноморець зазнав третьої поразки поспіль з однаковим рахунком: команду Григорчука переміг Верес

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
133
1 голос
Чорноморець зазнав третьої поразки поспіль з однаковим рахунком: команду Григорчука переміг Верес
У завершальному матчі 21-го туру української Прем'єр-Ліги в Одесі місцевий Чорноморець приймав Верес із Рівного. Гра завершилася мінімальною перемогою гостей.
  • У першому колі нинішнього чемпіонату Верес на своєму полі переміг Чорноморець з рахунком 3:1. 
  • Всього на рівні УПЛ суперники зустрічалися десять разів – п’ять перемог одеситів, чотири рази успіх святкували рівняни і лише один поєдинок завершився внічию.

Гості шокували команду Романа Григорчука вже на шостій хвилині поєдинку. Подача штрафного з правого флангу від Шастала завершилась ударом Мрвальєвича на ближній стійці зльоту під поперечину.

▶️ Відео голу у матчі Чорноморець – Верес дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У першій половині матчу одесити більше контролювали м’яч, але не змогли зрівняти рахунок. Вчасно розпочати другий тайм завадила повітряна тривога через загрозу балістичного обстрілу російськими військами.

Жодного голу у другому таймі ні Чорноморець, ні Верес забити не змогли. Фінальний свисток зафіксував мінімальний тріумф гостей.

Українська Прем'єр-ліга, 21-й тур

Чорноморець – Верес - 0:1

Гол: Мрвальєвич, 6

  • Одесити з рахунком 0:1 програють вже третій матч поспіль. Раніше команду Григорчука мінімально обіграли Ворслка та Динамо.
  • Чорноморець після сьогоднішньої гри займає десяту позицію в турнірній таблиці УПЛ з 23-ма балами в активі. Верес набрав 16 очок та йде 14-им.
  • У наступному турі одесити зіграють з Поліссям 30 березня. Верес того ж дня поміряється силами з Кривбасом.