Тренер збірної України отримав пораду від колеги з Реалу: в національній команді вже впровадили досвід гранду

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
456
2 голоси
Тренер збірної України отримав пораду від колеги з Реалу: в національній команді вже впровадили досвід гранду
Рустам Худжамов. Фото: УАФ
Тренер воротарів національної збірної України Рустам Худжамов розповів про особливості своєї роботи та професійні відносини з головним тренером Сергієм Ребровим.

Тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов поділився нюансами своєї роботи у головній команді країни, яку очолює Сергій Ребров. Коуч консультувався із колегою з Реалу Луїсом Льопісом.

«Головний тренер долучає воротарів до роботи, хлопці працюють ногами, це дуже важливо у сучасному футболі. Колись я спілкувався з тренером Реалу, і він сказав що дуже корисним є зв'язок між тренером воротарів та наставником команди».

Спеціаліст заявив, що має хороший контакт із Ребровим.

«У нас є зв’язок, і класно що у нас воротарі ще додатково отримують навантаження при грі ногами, і зі мною працюють захищаючи лінію».

Також Худжамов зазначив, що індивідуально готує підопічних до кожного суперника.

«У кожної команди є свої ключі, які вони підбирають до оборони супротивника. І тому є якісь більш або менш виражені, але воротар має бути готовий до всього. Однак щоб розуміти як атакують наші наступні суперники, ми можемо це підготувати, звісно», – сказав тренер для YouTube-каналу УАФ.

  • 21 березня збірна України у півфіналі стикових матчів кваліфікації до Євро-2024 в гостях зіграє проти Боснії і Герцеговини;
  • У випадку перемоги синьо-жовті зіграють вирішальну домашню зустріч із тріумфатором пари Ізраїль – Ісландія;
  • На цей збір до лав синьо-жовтих було викликано трьох воротарів: Андрія Луніна (Реал Мадрид), Анатолія Трубіна (Бенфіка) та Георгія Бущана (Динамо).