Ще один гравець Руха отримав травму: центральний захисник може пропустити гру з Металістом 1925

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
48
0 голосів
Ще один гравець Руха отримав травму: центральний захисник може пропустити гру з Металістом 1925
Роман Дідик, фото: Google
Центральний захисник Роман Дідик отримав травму, через яку може не зіграти в матчі 21-го туру чемпіонату УПЛ із Металістом 1925.

Центральний захисник Руха Роман Дідик отримав травму. Деталі пошкодження не повідомляються.

Через пошкодження гравець, скоріше за все, не зможе допомогти своїй команді в матчі 21-го туру чемпіонату УПЛ із Металістом 1925, який відбудеться 16 березня, повідомляє Sport.ua.

Один з лідерів львівського Руха Юрій Климчук отримав ушкодження, через яке не зможе зіграти до кінця поточного сезону. Нападник зазнав надриву задньої хрестоподібної зв’язки і потребує хірургічного втручання.

Раніше травмувався й останній зимовий новачок львів'ян бразильський легіонер Дос Сантуш Креспім. А ось воротар Святослав Ванівський та захисник Денис Слюсар після травм вже тренуються за індивідуальним графіком і в квітні повернуться до гри.

На вчорашньому тренуванні з основним складом уперше був залучений 16-річний Мухаммад Джурабаєв. 1 березня він дебютував за Рух U-19 у календарному матчі з ковалівським Колосом, а потім забив чотири голи у півфіналі Зимового Кубка ДЮФЛ України серед 16-річних із Карпатами.

  • Після 20-ти турів Рух має в доробку 33 залікові бали та займає п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У 21-му турі команда Віталія Пономарьова на виїзді зіграє проти харківського Металіста 1925. Поєдинок заплановано на 16 березня.