Український бомбардир вибув до кінця сезону: клуб УПЛ повідомив подробиці жахливої травми

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
129
1 голос
Український бомбардир вибув до кінця сезону: клуб УПЛ повідомив подробиці жахливої травми
Юрій Климчук. Фото: ФК Рух
Один з лідерів львівського Руха Юрій Климчук отримав ушкодження, через яке не зможе зіграти до кінця поточного сезону. Нападник зазнав надриву задньої хрестоподібної зв’язки і потребує хірургічного втручання.

Юрій Климчук достроково завершив поточний сезон через травму, отриману в поєдинку 20 туру української Прем’єр-ліги проти Дніпра-1 (1:0). 

Нападник зазнав надриву задньої хрестоподібної зв’язки. Тепер на Климчука чекає операція у Польщі. 

«Це давня травма, вона не була отримана безпосередньо у матчі з Дніпром-1. Перший дискомфорт Юрій відчув ще на початку зимових зборів.

В активному ігровому процесі після відновлення УПЛ Юрій відчув дискомфорт. Тож цього тижня було зроблено МРТ-обстеження, після якого медичний штаб та гравець погодились, що краще зробити хірургічне втручання», – розповів керівник медичної служби Руха Юрій Полігас в інтерв’ю клубній пресслужбі. 

  • Юрій Климчук у поточному сезоні провів за львівську команду 17 поєдинків у всіх офіційних турнірах: п'ять голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного нападника у 900 тисяч євро.
  • Після 20-ти турів Рух має в доробку 33 залікові бали та займає п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У 21-му турі команда Віталія Пономарьова на виїзді зіграє проти харківського Металіста 1925. Поєдинок заплановано на 16 березня. Початок гри о 13:00.