Полісся оформило рекордний трансфер бомбардира закордонного клубу і віддячило Звягелю за Шищенка: подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
422
1 голос
Полісся оформило рекордний трансфер бомбардира закордонного клубу і віддячило Звягелю за Шищенка: подробиці
Луіфер Ернандес. Фото: ФК Полісся
Житомирське Полісся оголосило про трансфер 22-річного форварда Луіфера Ернандеса, за якого клуб Геннадія Буткевича сплатив рівно мільйон у європейській валюті.

Луіфер Ернандес, про трансфер якого до житомирського Полісся інформував італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо, таки прибув до України і вже поставив підпис під контрактом з житомирським клубом 

Як повідомляє пресслужба Полісся, Ернандес підписав із житомирянами контракт на 4.5 роки.  За інформацією авторитетного порталу Transfermarkt, за венесуельського нападника Полісся заплатило мільйон євро.

Однак, за даними того ж таки Романо, сума трансферу – 1,2 мільйона доларів. Якщо це дійсно так, то Луіфер Ернандес став найдорожчим придбанням Полісся.  До сьогодні, рекордним придбанням Буткевича був 21-річний бразильський хавбек Таллес Коста, якого, за даними Transfermarkt взимку придбали у Сан-Паулу за мільйон євро.

Останнім клубом за який виступав Ернандес до переїзду в Україну був Пуерто-Кабельо: 118 матчів, 37 голів, шість результативних передач Луіфер також є гравцем збірної Венесуели U-23: сім матчів, один забитий м'яч. Нападник вже прибув до тренувального центру Полісся і розпочне тренування із командою найближчим часом.

А у зворотному напрямку – із Полісся до фарм-клубу житомирян Звягеля – попрямувало одразу два виконавці. Мова про захисника Мозеса Жаржу та воротаря Чижиоке Кінгслі Аніагбосо. Обидва гравці вже заявлені у складі Звягеля на сайті ПФЛ.

Нагадаємо, що новим тренером Полісся днями став екснаставник Звягеля Сергій Шищенко, який замінив на містку Юрія Калитвинцева, та тренуватиме «вовків» з приставкою в.о. 

  • Після 20-ти турів Полісся маючи в доробку 33 очки, які дозволяють житомирянам займати шосту позицію у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Сергія Шищенка на виїзді зіграє проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.