У Буткевича не витримали нерви: Калитвинцева звільнено з Полісся – джерело назвало його наступника

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2404
2 голоси
У Буткевича не витримали нерви: Калитвинцева звільнено з Полісся – джерело назвало його наступника
Юрій Калитвинцев. Фото: ФК Полісся
Президент Полісся Геннадій Буткевич прийняв рішення звільнити головного тренера команди Юрія Калитвинцева. Його наступником стане Сергій Шищенко, який нині очолює друголіговий Звягель.

Керівництво Полісся вирішило звільнити головного тренера команди Юрія Калитвинцева після серії невдалих результатів.

Як повідомляє телеграм-канал «ТаТоТаке», найближчим часом клуб має офіційно оголосити про відставку коуча. За даними джерела, виконувати обов’язки наставника Полісся буде головний тренер Звягеля – Сергій Шищенко.

  • Зазначимо, що Полісся посідає шосту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 33 очки після 20 проведених матчів. Команда не перемагає вже шість поєдинків поспіль (чотири нічиї, дві поразки);
  • Наступний матч у «вовків» запланований на 16 березня, коли вони у гостях протистоятимуть Оболоні в рамках чемпіонату України;
  • Звягель, який очолює Шищенко, посідає першу сходинку в Другій лізі. В активі команди 40 набраних балів у 16 зустрічах.
  • Калитвинцев очолює Полісся з літа 2021 року (38 перемог, 12 нічиїх, 15 поразок). Спеціаліст вперше в історії команди вивів її у вищий дивізіон України, а також півфінал Кубку, де вона зіграє з Ворсклою.