Кривбас оригінально представив нову форму від українського бренду: до заходу залучили військових

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
147
1 голос
Кривбас оригінально представив нову форму від українського бренду: до заходу залучили військових
Фото: ФК Кривбас
Криворізький Кривбас креативно представив свою нову форму, виробником якої є український бренд Strochka. Першими хто одягнув обновку стали не гравці команди Юрія Вернидуба.

Кривбас презентував нову форму від бренду Strochka. Її першими приміряли шість лбдей зі своїми унікальними історіями.

  • Сергій Лаєвський – військовослужбовець 93-ї бригади «Холодний Яр», який втратив ногу в боях на Бахмутському напрямку і зараз намагається повернутися до буденного життя.
  • Юрій Нікітчик – ультрас червоно-білих, який після героїчної оборони Азовсталі за наказом вищого керівництва країни склав зброю і після довгих місяців у полоні повернувся додому.
  • Тетяна Алексанова – захисниця, яка зараз знаходиться з побратимами на відновленні у Кривому Розі і готується до відправлення в одну з гарячих точок.
  • Данило Завгородній – маленький хлопчик, у якого ця безжальна війна забрала батька, а в України – мужнього Героя. Данило з мамою повернувся з Польщі до України і тут робить перші самостійні кроки.
  • Володимир Швець – воїн, який з тяжким пораненням потрапив до Азовсталі, пройшов лікування в «Залізяці» та разом з побратимами тримав оборону. Далі був полон, Оленівка та довгоочікуване повернення додому.
  • Віталій Савченко – людина, яка втративши ногу на війні, повернулася в рідний Кривий Ріг і своїм позитивом заряджає оточуючих. Він вже брав участь в Іграх Нескорених та продовжує робити все, щоб адаптуватися до нових реалій.

Придбати нову форму Кривбаса вже можна у фан-шопі криворіжців.

Після 19-ти турів команда Юрія Вернидуба маючи в доробку 37 залікових пунктів, займає третю сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

  • Сьогодні, 9 березня, Кривбас вдома прийматиме київську Оболонь.
  • Початок гри заплановано на 18:00.