Трансфер хавбека Шахтаря: «гірники» відреагували на пропозицію закордонного клубу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
179
1 голос
Трансфер хавбека Шахтаря: «гірники» відреагували на пропозицію закордонного клубу
Майкон. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Донецький Шахтаря відхилив перший запит від Фламенго щодо трансферу 26-річного центрального півзахисника Майкона, права на якого продовжують належати «гірникам», але може погодитися на другий.

Керівництво Фламенго максимально серйозно налаштоване викупити у «гірників» контракт 26-річного центрального півзахисника Майкона.

Після того, як першу пропозицію бразильського клубу було відхилено, не минуло й доби, боси  «тімау»  направили донецькому клубу другу пропозицію. І вона, за інформацією порталу O TV Foco, сподобалась Шахтарю більше. 

За інформацією джерела, український клуб найпевніше відповість Фламенго згодою. Додаючи, що якщо «гірники» приймуть пропозицію Фламенго, то мають повідомити про це Корінтіанс – за цю команду хавбек зараз виступає на правах оренди.

Зазначимо, що трансферне вікно в Бразилії закривається 7 березня.

  • Майкон грав за Шахтар з 2018 по 2021 роки, провівши за цей час у помаранчево-чорній футболці 98 поєдинків: вісім голів, дев'ять результативних передач.
  • Шахтар купив Майкона влітку 2018 року, заплативши Корінтіансу 6,6 млн. євро. Контракт бразильця з українським клубом чинний до 31 грудня 2025 року.