Ребров знайшов заміну Степаненку у збірній України: виклик на стикові матчі отримає дебютант

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1378
1 голос
Ребров знайшов заміну Степаненку у збірній України: виклик на стикові матчі отримає дебютант
Володимир Бражко. Фото: Google
Головний тренер національної команди України Сергій Ребров визначився з футболістом, який замінить у розташуванні збірної хавбека Шахтаря Тараса Степаненка.

Сьогодні, 5 березня 2024 року, донецький Шахтар опублікував список з шести футболістів, які отримали виклик до табору національної збірної України на матч плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини.

У переліку гравців був відсутній досвідчений опорний півзахисник Тарас Степаненко, який не встиг відновитися після травми.

Сергій Ребров прийняв рішення замість хавбека «гірників» викликати півзахисника київського Динамо Володимира Бражко. Про це повідомляє ТаТоТаке. 

Відзначимо, що це буде перший приїзд в національну збірну для 22-річного капітана України U-21.

В цьому сезоні Володимир Бражко провів 20 матчів за столичний гранд, відзначившись трьома забитими м'ячами та двома результативними передачами. Transfermarkt оцінює його вартість у два мільйони євро.

  • У підсумковій турнірній таблиці групи С у відборі на Євро-2024 Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку. Боснія і Герцеговина у групі J фінішувала п'ятою.
  • Тепер підопічні Сергія Реброва спробують вибороти заповітну перепустку на ЧЄ у плей-оф кваліфікації.
  • Матч півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія 26 березня.