Олександрія не реабілітувалася за скандальний матч з Шахтарем: Ротань і компанія не дотиснули знекровлену Зорю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
403
2 голоси
Олександрія не реабілітувалася за скандальний матч з Шахтарем: Ротань і компанія не дотиснули знекровлену Зорю
Джордан та Андрій Кулаков. Фото: ФК Олександрія
У неділю, 3 березня, Олександрія вдома зіграла внічию проти Зорі (0:0) у рамках 19-го туру чемпіонату України. Підопічні Руслана Ротаня не зуміли реалізувати більшість на полі.

Олександрія та Зоря поділили очки (0:0) у матчі 19-го туру УПЛ. Луганці продовжили свою безпрограшну серію у чемпіонаті України до чотирьох зустрічей (одна перемога та три нічиї).

Поєдинок пройшов у дуже рівній та нервовій боротьбі, адже зустрічалися між собою прямі конкуренти у боротьбі за виживання та сусіди за місцями в турнірній таблиці.

Пожвавило протистояння вилучення центрального захисника Зорі Джордана, що сталося на 72-й хвилині.

Після цього Олександрія перейшла в гру виключно першим номером, а Зоря діяла на контратаках. Пропри увесь тиск господарів, луганці зуміли вистояти та вивезти одне очко з цього гостьового вояжу.

3 березня. 15:30. Олександрія. КСК «Ніка»

Олександрія – Зоря – 0:0

Вилучення: Джордан, 72

  • Олександрія посідає 11-те місце у таблиці. В активі команди 18 набраних очок у 18 матчах. Наступну гру підопічні Ротаня проведуть 9 березня в гостях проти Полісся;
  • Нагадаємо, з Олександрії може бути списаний один бал через те, що у минулому турі із Шахтарем (0:0) за команду зіграв незаявлений на той момент хавбек Іван Калюжний. В цій зустрічі він провів 77 хвилин;
  • Зоря розташовується на 12-й позиці. Луганці набрали 16 балів у 16 зустрічах. Наступну гру вони проведуть вдома проти Минаю 7 березня.