«Усе під контролем»: Срна назвав гравців, які готові замінити Степаненка в Шахтарі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
73
1 голос
«Усе під контролем»: Срна назвав гравців, які готові замінити Степаненка в Шахтарі
Тарас Степаненко. Фото: ФК Шахтер
Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна впевнений, що проблем у грі його клубу через постійні травми вікового лідера та капітана Тараса Степаненка не буде, адже у ветерана є гідна заміна.

Даріо Срна дав зрозуміти, що незамінних гравців у Шахтарі немає. Навіть, якщо мова йде про капітана «гірників» Тараса Степаненка, якому травми та рецидиви заважають стабільно виходити на поле в основному складі та грати наповну.

«Ми маємо заміну для Степаненка. Є Назарина, є Криськів, є Кастільйо, який грає зараз у Партизані у Дуляя. У нас плюс-мінус усе під контролем. 

Звичайно, є травми, це футбол, але ми маємо віру в цих футболістів», – сказав Срна в коментарі УПЛ ТБ.

  • Тарас Степаненко у поточному сезоні зіграв за Шахтар 21 поєдинок у всіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного опорного півзахисника у три мільйони євро.
  • Шахтар після 18-ти турів має в активі 32 очки, які дозволяють команді Маріно Пушича перебувати на п'ятому щаблі у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Сьогодні, 3 березня, помаранчево-чорні на формально домашньому полі у Львові прийматимуть лідера чемпіонських перегонів Кривбас. Початок центрального матчу 19-го туру о 18:00.