«Бути агресивним»: відверте зізнання легіонера Кривбаса про прохання Вернидуба та війну в Україні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
105
2 голоси
«Бути агресивним»: відверте зізнання легіонера Кривбаса про прохання Вернидуба та війну в Україні
Прінс Квабена Аду. Фото: ФК Кривбас
Нападник Кривбасу Прінс Квабена Аду розповів, що зовсім не боїться сирен повітрянох тривоги в містах України та щасливий грати в нашій державі під орудою Юрія Вернидуба.

Прінс Квабена Аду почувається повністю щасливим у Кривому Розі, не дивлячись на напружену ситуацію в цьому місті та Україні загалом. Ганець відверто зізнався, що війна не заважає йому концентруватися на футболі.

«Я розумію, що ситуація є, м’яко кажучи, жахливою: гинуть невинні люди, війні не має бути місця. Якщо говорити з погляду футболу, то дуже вдячний, що кожен день торкаюся трави та граю у футбол. Шанс зіграти в матчі наповнює мене гордістю та щастям, це моя робота».

Також Прінс Квабена не став приховувати і їх особисті стосунки з наставником Кривбаса Юрієм Вернидубом та розповів, що саме від нього вимагає головний тренер.

«Бути агресивним та грати так, як я грав завжди. Ну, і, звісно, отримувати задоволення від футболу. Юрій Миколайович ставить завдання, щоб я забивав м’ячі у ворота суперника – це найголовніше на моїй позиції», –  розповів Аду в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Після 18-ти турів Кривбас очолює турнірну таблицю української Прем'єр-ліги. Команда Юрія Вернидуба має в доробку 37 очок та випереджає найближчого переслідувача – Дніпро-1 – на два пункти.
  • Сьогодні, 3 березня, Кривбас на виїзді зіграє матч 19-го туру УПЛ проти донецького Шахтаря. Початок гри у Львові о 18:00.
  • Прінс Квабена Аду зіграв за Кривбас шість поєдинків: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 20-річного нападника у 200 тисяч євро.