Колишня зірка збірної України і Динамо ухвалив рішення щодо майбутнього: відверте зізнання гравця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
768
3 голоси
Колишня зірка збірної України і Динамо ухвалив рішення щодо майбутнього: відверте зізнання гравця
Денис Бойко. Фото: Фото: ФК Полісся
Воротар Полісся Денис Бойко, який отримав тренерську ліцензію, поділився своїми планами на майбутнє. Зірковий футболіст хоче продовжувати займатися улюбленою справою.

Колишній голкіпер Динамо та національної збірної України Денис Бойко, який нині виступає за Полісся, прокоментував отримання тренерської ліцензії категорії В.

36-річний воротар розповів, коли та чому прийняв рішення отримувати диплом.

«Почав вчитися ще минулого року, коли отримав важку травму. Під час відновлення вирішив, що потрібно цей вільний проміжок часу використати з користю. Я отримав ліцензію звичайну тренерську категорії В, а зараз також отримав голкіперську ліцензію категорію В».

Бойко підкреслив, що надалі бачить себе виключно у футболі.

«Я вже немолодий гравець і думаю про своє майбутнє, що буде далі. Я себе хочу бачити лише у футболі. Не знаю ще точно ким я буду, що конкретно робитиму після завершення ігрової кар'єри. Зараз у мене всі думки лише про футбол, оскільки я маю ще сили та натхнення грати».

Однак, попри поважний вік, спортсмен не поспішає завершувати професійну ігрову кар’єру.

«Не знаю скільки ще гратиму, але закінчувати точно не хочу та навіть про це не думаю. Але на майбутнє краще зробити це зараз, поки є час, ніж коли ти вже за фактом завершиш кар'єру і тобі доведеться такий же шлях проходити», – сказав Бойко YouTube-каналу Полісся.

  • Зазначимо, що в цьому сезоні Бойко провів за Полісся 19 матчів, у яких пропустив 12 голів (вісім зустрічей «на нуль»);
  • У складі Динамо (2010-2011, 2012-2013, 2018-2023) відомий кіпер відіграв 108 матчів (97 пропущених голів, 51 поєдинок «на нуль»);
  • Також в активі Бойка у період з 2014 по 2021 рр. є сім матчів у складі збірної (сім пропущених голів, три зустрічі «на нуль»).