Президент Зорі назвав справжню причину звільнення Кривенцова: сутичка з Герреро тут ні до чого

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
472
1 голос
Президент Зорі назвав справжню причину звільнення Кривенцова: сутичка з Герреро тут ні до чого
Валерій Кривенцов. Фото: Google
Президент луганської Зорі Євген Геллер розповів, чому насправді звільнив з посади головного тренера команди українського фахівця Валерія Кривенцова.

Євген Геллер заявив, що спочатку хотів призначити Валерія Кривенцова на посаду керманича команди луганців до 19 років. 

«Я хотів узяти Кривенцова в U-19, щоб він показав себе там. Але він сказав, що переріс дитячий футбол. Потім якось так вийшло, що я сказав: «Давайте спробуємо Кривенцова [на посаді головного тренера Зорі]». І знову я помилився». 

Власник луганського клубу зізнався, що йому не вистачало жорсткості у Кривенцова.

«Я розраховував, що він буде більш жорстким тренером до футболістів. Про нього всі розповідали, що він жорсткий, такий собі стронгмен. Але я цього не побачив. Може, в якихось місцях він був важким, а не м'яким, але на полі я бачив, як він керує командою в офіційних іграх, і мені не вистачило нічого». 

Конфлікт фахівця з нападником Зорі Едуардо Герреро не вплинув на рішення президента команди щодо звільнення.

«Історія з Герреро в роздягальні? Це абсолютно не вплинуло на моє рішення. Де правда, ніхто не знає. Мені розповідали про ситуацію з різних сторін, але це вже було після мого рішення його прибрати. 

Я вважаю, що тренер не може ображати футболіста, але й футболіст не може образити тренера. Має бути паритет», – сказав Геллер в коментарі ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Кривенцов очолив Зорю у вересні. За цей час провів на чолі команди 11 матчів: три перемоги, три нічиї, п’ять поразок.

  • За інформацією ЗМІ, у перерві домашнього матчу проти Маккабі Тель-Авів (1:3) у четвертому турі Ліги конференцій у спеціаліста стався конфлікт із панамським форвардом Едуардо Герреро, який ледве не переріс у бійку.
  • Зоря після 18-ти турів здобула 15 очок та посідає 12-ту сходинку у турнірній таблиці УПЛ. Луганці також мають у запасі три матчі.
  • У наступному турі команда Юрія Коваля на виїзді зіграє проти Олександрії. Поєдинок заплановано на 3 березня. Початок гри о 15:30.