Геллер розкрив стелю зарплат у Зорі: журналіст назвав свою цифру, яка суттєво відрізняється

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
501
1 голос
Геллер розкрив стелю зарплат у Зорі: журналіст назвав свою цифру, яка суттєво відрізняється
Євген Геллер. Фото: Google
Футбольний журналіст-блогер Михайло Співаковський поговорив з президентом луганської Зорі Євгеном Геллером щодо рівня заробітних плат у його клубі.

Михайло Співаковський, який з недавніх пір освоює ремесло коментатора, промовисто натякнув, що президент Зорі Євген Геллер ввів в оману українське футбольне суспільство, говорячи про рівень заробітків гравців у його клубі.

«Усі розуміють, що в Україні зараз немає зарплат в 50 тисяч, Шахтар не беремо. А все, що нижче, ми можемо розглядати. 30 тисяч? Якщо хороший футболіст, то так», – сказав Геллер в коментарі ТаТоТаке.

Цифри Співаковського, які він озвучив спираючись на свої джерела, наступні.

«За моєю інформацією, у Зорі зараз не існує таких зарплат [30 тисяч євро]. За на нашими даними, зарплата у Зорі сьогодні від однієї тисячі євро до 12-13, в тому випадку, коли ми говоримо про такого гравця як Герреро», – розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Зоря після 18-ти турів (15 зіграних матчів) має в активі 15 очок та посідає 12-ту сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Юрія Коваля на виїзді зіграє проти Олександрії. Поєдинок заплановано на 3 березня. Початок гри о 15:30.