Сума не вражає: відомо, скільки лідер УПЛ заплатив за трансфер одного з найкращих легіонерів чемпіонату України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
378
1 голос
 Сума не вражає: відомо, скільки лідер УПЛ заплатив за трансфер одного з найкращих легіонерів чемпіонату України
Іван Дібанго. Фото: Google
Нинішній лідер УПЛ криворізький Кривбас викупив контракт одного зі своїх лідерів Івана Дібанго у естонської Левадії. Відома сума трансферу.

Іван Дібанго став повноправним гравцем Кривбаса, підписавши контракт про співпрацю до літа 2026 року. Про це повідомила пресслужба клубу з Кривого Рогу.

Команда Юрія Вернидуба скористалася можливістю та викупила камерунця, який раніше грав в Україні на правах оренди, у Левадії. За даними Transfermarkt, сума угоди становить 250 тисяч євро, у той же час сам портал оцінює гравця в 800 тисяч.

Нагадаємо, що в опитуванні сайту «Український футбол» Дібанго став другим найкращим легіонером УПЛ.

  • Іван в поточному сезоні зіграв за Кривбас у 19 поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, чотири результативні передачі.
  • До переїзду в Україну Іван Дібанго встиг пограти два повноцінні сезони у складі білоруської Іслочі з Мінська – 44 поєдинки: чотири голи, вісім результативних передач.
  • Кривбас після перемоги над ЛНЗ у 18-му турі УПЛ одноосібно очолив турнірну таблицю чемпіонату України. В активі криворізького колективу 37 очок. Відрив від Дніпра-1, який йде другим, складає два пункти.
  • У наступному турі криворіжці на виїзді зіграють проти чинного чемпіона УПЛ донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 3 березня. Початок гри о 18:00.