«Це завжди приголомшливі відчуття»: Кривцов поділився думкою про Ліонеля Мессі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
107
1 голос
«Це завжди приголомшливі відчуття»: Кривцов поділився думкою про Ліонеля Мессі
Сергій Кривцов, фото: Google
Центральний захисник Інтера Маямі Сергій Кривцов розповів про складність для себе довгих переїздів, а також поділився думкою про свого партнера по команді Ліонеля Мессі.

Кривцов висловився про складність довгих переїздів. Українець розповів, що звик до цього у Шахтарі.

«Мені подобалося, що я мав багато переїздів у моїй колишній команді. Ми багато подорожували поїздом, літаком, автобусом. І це нормально для мене. Я звик».

Сергій поділився думкою про свого партнера по команді Ліонеля Мессі.

«Грати з Мессі – це завжди приголомшливі відчуття. Я думаю, що вболівальники дивляться на команду, ніби це фантастика», – сказав Кривцов в коментарі для TJ Sports USA . 

  • Інтер Маямі завдяки голу Ліонеля Мессі вирвав нічию у Лос-Анджелес Гелаксі (1:1). Українець Кривцов вийшов у старті та провів повний поєдинок в рамках МЛС.
  • Після цього матчу Інтер Маямі йде першим в турнірній таблиці, маючи чотири бали в активі. Лос-Анджелес Гелаксі посідає шосте місце у Західній конференцій з одним очком. В наступному поєдинку другого березня Інтер вдома зустрінеться з Ордандо. Кривцов в нинішньому сезоні провів два матчі у стартовому складі. Контракт українця з клубом розрахований до кінця 2024 року.