«Це просто популізм»: Фрідман розповів, чому домашні матчі Дніпра-1 проходитимуть без вболівальників

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
205
0 голосів
«Це просто популізм»: Фрідман розповів, чому домашні матчі Дніпра-1 проходитимуть без вболівальників
В'ячеслав Фрідман, фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман розповів, чому домашні матчі команди проходитимуть без вболівальників.

В'ячеслав Фрідман висловився на тему матчів без вболівальників. Комерційний директор Дніпра-1 пояснив, чому клуб не повертає фанів на трибуни.

«Розумію, що мої слова можуть стати предметом серйозної критики та можуть бути сприйняти як небажання Дніпра-1 працювати з власними вболівальниками, але дивує, що багато клубів дружно, під копірку, звітують про те, скільки вболівальників будуть допущені. Ми на це дивимось дещо по-іншому. Можливо, тому що у нас все ж прифронтове місто, часто повітряні тривоги.

Навіщо це непряме наведення на військових? Я не впевнений, що у нас всі люди свідомі. Точніше, впевнений, що вони не свідомі. І значна їх частина не хоче йти у бомбосховище. Це я кажу зі свого особистого досвіду. Те, що я особисто бачив. Я не знаю, хто нестиме відповідальність у такому випадку».

Фрідман також вважає заяви інших клубів популістськими.

«Заявити, що ми запустимо 500 уболівальників, чи 1000, чи 1500, і ми раді, що вони можуть бачити улюблену команду – це простіше за все. Це просто популізм», – сказав Фрідман в коментарі для Трибуни
  • Дніпро-1 пішов на зимову перерву у чемпіонаті, маючи в активі 34 очки, які дозволяють колективу Юрія Максимова триматися другим в турнірній таблиці УПЛ.
  • У 18-му турі команда Юрія Максимова вдома прийматиме Минай. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 13:00.
  • Раніше Фрідман прокоментував масовий демарш з його клубу трьох бразильців – Маркоса Андре, Вітіньо та Варжао, які не захотіли повертатися до України.