«Їх ніяк тут не втримати»: У Дніпрі-1 прокоментували «втечу» трьох легіонерів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
232
2 голоси
«Їх ніяк тут не втримати»: У Дніпрі-1 прокоментували «втечу» трьох легіонерів
Маркос Андре. Фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман прокоментував масовий демарш з його клубу трьох бразильців – Маркоса Андре, Вітіньо та Варжао, які не захотіли повертатися до України.

Днями, а саме у середу, 14 лютого, з'явилася інформація, що троє бразильських легіонерів Дніпра-1 відмовилися від повернення в Україну.

Мова йшла про нападника Маркоса Андре, півзахисника Вітіньо та оборонця Гільєрме Варжао. 

Причиною такого рішення легіонерів команди Юрія Максимова, ніби, є їх побоювання за власне здоров'я та життя в Україні. Чарівників м'яча, пліткують, налякала нещодавна масована атака дронів на Дніпро.

В'ячеслав Фрідман детально розповів, що з інсайдів правда, та чи дійсно всі троє бразильців не повернуться до України.

«На це рішення хлопців вплинули події, що відбулися в ніч на 13 лютого. Є відео, як увесь молодіжний склад команди, який живе на базі у Придніпровську знаходився всю ніч у підвалі. Усі футболісти пережили великий стрес.

Як їх можна втримати? Вони орендні гравці, знущатися з людей ми не будемо, тому купляємо їм квитки й вони їдуть додому. Це рішення остаточне, вже нічого не можна зробити. Гравці не пов'язані довгостроковим контрактом, їх ніяк тут не втримати», –  розповів Фрідман в інтерв'ю телеграм-каналу Дніпрянин.

  • Дніпро-1 пішов на зимову перерву у чемпіонаті, маючи в активі 34 очки, які дозволяють колективу Юрія Максимова триматися другим в турнірній таблиці УПЛ.
  • У 18-му турі команда Юрія Максимова вдома прийматиме Минай. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 13:00.