Динамо поки що не може отримати дозвіл на повернення глядачів: стала відома причина

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
549
0 голосів
Динамо поки що не може отримати дозвіл на повернення глядачів: стала відома причина
Cтадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, фото: Google
Матч чемпіонату України Металіст 1925 – Динамо на прохання харківського клубу пройде на арені киян, однак вболівальників, швидше за все, не буде.

Динамо поки що не може отримати підписи на актах бомбосховищ від столичної військової адміністрації та Служби надзвичайних ситуацій, повідомляє ТаТоТаке.

Влада раніше дозволила вболівальникам в обмеженій кількості повернутися на спортивні заходи, однак у першому турі після відновлення УПЛ без фанів пройдуть матчі ЛНЗ – Кривбас та Дніпро-1 – Минай.

ЛНЗ зіграє на стадіоні Колоса, тож дозвіл братиме вже на ігри в Черкасах, а Дніпро-1 на цей момент не планує грати з уболівальниками через ситуацію з постійними повітряними тривогами у місті.

Динамо може встигнути отримати всі підписи та дозволи до домашнього матчу з Чорноморцем 2 березня.

  • На зимову перерву Динамо пішло, маючи в активі 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Першим поєдинком у новому році для команди має стати формально виїзна гра проти харківського Металіста 1925. Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 15:30. Поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.