Приїзд Луческу до табору Динамо: стало відомо, чому Шовковський запрошував екстренера киян

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1864
1 голос
Приїзд Луческу до табору Динамо: стало відомо, чому Шовковський запрошував екстренера киян
Олександр Шовковський та Мірча Луческу. Фото: Google
Відомий український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів, чому колишній головний тренер київського Динамо Мірча Луческу приїздив до табору команди Олександра Шовковського на зборах.

Ігор Циганик озвучив причину приїзду Мірчі Луческу до розташування київського Динамо у Туреччині. Журналіст вважає, що українець працює за конспектами румунського фахівця.

«Чому Шовковський запросив Луческу? Наскільки я розумію, Шовковський працює за системою Луческу. Тобто практично всі вправи, всі цикли – вони працюють за тою самою системою, за якою працював румунський спеціаліст. Тому на кінець збору Шовковський запросив Луческу, щоб той дав оцінки тим чи іншим футболістам».

Коментатор зяавив, що нинішній наставник столичного гранда консультувався у Луческу щодо правильності своїх дій на посаді головного тренера Динамо.

«Йому цікаво дізнатися, він багато працював у його штабі. Йому цікаво дізнатися думку, чи правильно він все робить, чи якісь моменти потрібно покращити. Тінь Луческу ще літає над Шовковським, це помітно. Тому що й помічники ті самі, що були в Луческу, плюс Федоров», – сказав Циганик в ефірі авторської програми на Ютубі.

  • На зимову перерву Динамо пішло, маючи в активі 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати формально виїзна гра проти харківського Металіста 1925.
  • Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 15:30. Поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.