«Грають, як при Луческу»: Циганик назвав фактори, які допоможуть Динамо стати чемпіоном УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
178
1 голос
«Грають, як при Луческу»: Циганик назвав фактори, які допоможуть Динамо стати чемпіоном УПЛ
Олександр Шовковський та Мірча Луческу. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо боротьби київського Динамо за перемогу у чемпіонаті України.

Ігор Циганик впевнений, що склад Динамо дозволяє команді Олександра Шовковського боротися за перемогу в УПЛ.

«Динамо повинно поборотися за чемпіонство. Повинно. Воно мусить боротися. По-іншому просто бути не може. Склад дуже хороший у Динамо, є досвідчені футболісти. 

Не скажеш, що це молода команда, хоча, звісно, є і молоді гравці. Є Бражко, є Волошин, дай бог, буде Михавко, Нещерет може стати, хоча поки що є Бущан».

Журналіст вважає, що столичний гранд має тріумфувати у розіграші чемпіонату України, якщо у Шовковського буде виходити давати результат так, як після відходу Мірчі Луческу.

«Знову ж таки, все, що хочеш, може статися. Динамо абсолютно справедливо може претендувати на чемпіонство УПЛ, якщо у Шовковського буде так складатися, як воно складалося минулої весни, коли хворів Луческу, і наприкінці осені, коли пішов Луческу, а Шовковський знову видав дуже хороший результат».

Також коментатор заявив, що без фарту київській команді не обійтися у боротьбі за золоті нагороди національної першості.

«Але, знову ж таки, це повинно йти, повинно складатися. Щоб були червоні картки у суперників, ще там щось. Я дивився товариські матчі, але там футболісти не викладаються на повну. 

Чогось нового я там не побачив. Команда грає так, як грала при Луческу. Дай бог, можливо, Шовковський вдосконалить цю гру, і команда зможе виграти чемпіонат», – заявив Циганик в ефірі Циганик Live.

  • На зимову перерву Динамо пішло, маючи в доробку 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'яту позицію в турнірній таблиці УПЛ.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати форвально виїздна гра проти харківського Металіста 1925.
  • Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 15:30. Поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.