«Каменя на камені не залишилось»: форвард Дніпра-1 втратив все у Авдіївці – шокуюча розповідь

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
296
1 голос
«Каменя на камені не залишилось»: форвард Дніпра-1 втратив все у Авдіївці – шокуюча розповідь
Олександр Філіппов. Фото: Google
Нападник Дніпра-1, який є уродженцем Авдіївки відверто розповів, що в наслідок окупації Донбаса росіянами його родина втратила все нерухоме майно, а рідне місто перетворилося на руїни.

Олександр Філіппов, який є вихованцем донецького училища олімпійського резерву, але народився та зростав у Авдіївці, розповів, що російсько-окупаційні війська перетворили його рідне місто на згарище і суцільну руїну.

«Все втратили. Важко пояснити, але, я гадаю ви бачили всі світлини й інших міст – і Маріуполя, і Бахмута. Авдіївка – це дуже маленьке містечко. Ви бачите і читаєте новини, кожен день там по 50, по 40 авіабомб скидають. Як ви гадаєте? Там вже каменя на камені не залишилось.

Боляче, тому що це приємні спогади. Я ріс там, це моє дитинство, завжди важко розлучатися зі спогадами з дитинства. Але треба жити далі. Намагаємося в такий нелегкий час продовжувати жити», –  розповів Філіппов в інтерв'ю Tribuna.

Нагадаємо, що напередодні, 17 лютого, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський оголосив про рішення повністю вивести українські війська з Авдіївки Донецької області з метою уникнення оточення та збереження життя і здоров’я військовослужбовців. 

  • Олександр Філіппов у поточному сезоні провів за Дніпро-1 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: шість голів, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 31-річного центрального нападника в 400 тисяч євро.