Ворскла планує повернути колишню зірку УПЛ: на гравця є ще один претендент з України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
561
1 голос
Ворскла планує повернути колишню зірку УПЛ: на гравця є ще один претендент з України
Олів'є Тілль. Фото: Google
Журналіст-блогер Михайло Співаковський повідомив, що люксембурзький півзахисник Олів'є Тілль має повернутися в УПЛ. Його прагнуть бачити у своєму складі полтавська Ворскла та черкаський ЛНЗ.

Михайло Співаковський видав черговий доволі цікавий інсайд. Зі слів блогера навесні ми знову побачимо в УПЛ люксембурзького півзахисника Олів'є Тілля.

Однак у футболці якого саме кольору, тобто клубу, поки не ясно.

«За моєю інформацією, Ворскла провела якісну роботу в розмові з турецькими клубами. Залишилось все з’ясувати з Олів’є Тіллєм. Я так розумію, він зараз сам займається своїми справами і за моїми відчуттями влаштував навколо себе міні-аукціон: хто дасть більше». 

Активний інтерес до Тілля проявляє не лише його колишній клуб (Ворскла), а й новачок УПЛ ЛНЗ. І саме у клубу з Черкас, ніби, шансів більше.

«Ворскла розуміє, що зараз є Сіссоко і руйнувати атмосферу в команді не дуже доречно. Ворскла зробила пропозицію Тіллю, але зараз в боротьбі за нього фаворитом є ЛНЗ. Хоча мої джерела кажуть, що в цій історії може з’явитись нежданчик – третій клуб», –  розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

У складі Ворскли Олів'є Тілль виступав у сезоні 2021/22 років: 32 поєдинки у всіх офіційних турнірах, 12 голів, дев'ять результативних передач.

  • У поточному сезоні Олів'є Тілль грав за турецький Шанлиурфаспор, який виступає у другому за силою дивізіоні Туреччини: 17 матчів, два голи, один асист.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного атакувального півзахисника у 875 тисяч євро.