Леоненко – Реброву: «Який я блогер, щоб ставити мене в один ряд із Вацком і Цигаником?!»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
550
1 голос
Леоненко – Реброву: «Який я блогер, щоб ставити мене в один ряд із Вацком і Цигаником?!»
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник Динамо та національної збірної України Віктор Леоненко прокоментував слова наставника головної команди країни Сергія Реброва, який назвав його блогером.

Не так давно, Сергій Ребров, відповідаючи на запитання журналіста про вплив освітньої платформи PASS Гліба Платова на розвиток інституту збірних команд, назвав Віктора Леоненка блогером.

«Ми зараз маємо коментувати висловлювання всіх блогерів – Леоненко, Вацко, Циганик… Хтось щось сказав, а ми маємо відповідати. Ще раз – це моя відповідальність. Я беру на роботу тих людей, яким я довіряю та в яких бачу перспективу».

В коментарі для FanDay.net Леоненко відповів головному тренеру нашої збірної, зазначивши, що фахівець може образитися і зробити його винним у фіаско в матчах проти боснійців.

«Я не хочу нічого відповідати, тому що Ребров образливий, він на мене потім ще поразку від Боснії повісить. А в нас люблять перекладати на когось відповідальність. Хоча я вважаю, що Україна пройде цю команду, ми сильніші.

Який я блогер, що він мене ставить в один ряд із Вацком та Цигаником?! Я колишній футболіст, який може дати інтерв'ю, та й то рідко», – сказав Леоненко.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із тріумфатором півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Віктор Леоненко виступав за Динамо з літа 1992 по літо 1998 року.
  • За цей час він провів 129 матчів, забив 79 голів та зробив одну гольову передачу.