«Доклав багато зусиль, щоб вивести команду на певний рівень»: Пушич розповів про підготовку до Марселя

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
168
0 голосів
«Доклав багато зусиль, щоб вивести команду на певний рівень»: Пушич розповів про підготовку до Марселя
Маріно Пушич, фото: Google
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич поділився подробицями підготовки до протистояння з Марселем у Лізі Європи, а також розповів про потенціал своєї команди.

Пушич розповів про підготовку до протистояння з Марселем. Тренер поділився думкою про відсутність офіційних матчів перед стартом плей-оф Ліги Європи.

«За цей місяць я доклав багато зусиль, щоб вивести команду на певний рівень, над яким, на мою думку, ми повинні працювати більше, і в нас є на це час. Вважаю, що один місяць спільної роботи – це хороший період для кожного тренера, особливо в нашій ситуації.

Ви можете назвати мінусом те, що ми майже два місяці не грали офіційних матчів, але водночас ми голодні до гри та хочемо знову змагатися».

Також тренер Шахтаря висловився про потенціал команди.

«У нас дуже молодий склад, це правда, але це дуже талановиті амбіційні гравці, які хочуть розвиватися та дуже тяжко працювати. І, чесно кажучи, я ніколи не дивлюся на національність, я дивлюся тільки на характер та якості футболістів і на те, хто може нам у певний момент допомогти здобути перемогу.

Так, у нас більшість гравців з України – молоді талановиті футболісти, які мають підтримку двох чи трьох досвідчених гравців – і це добре також і для розвитку українського футболу в цілому. Саме тому я тут – щоб сприяти цьому розвитку та конкурувати на рівні Європи разом з цими гравцями. І це мені дуже подобається», – наводить слова Пушича офіційний сайт Шахтаря.

  • Пушич став головним тренером Шахтаря у жовтні 2023 року, змінивши на посаді Патріка ван Леувена. Під керівництвом Маріно команда посіла третє місце у групі Ліги чемпіонів із Барселоною, Порту та Антверпеном.
  • Перший поєдинок стикового раунду Ліги Європи Шахтар – Марсель відбудеться сьогодні, 15 лютого, в Гамбурзі на «Фолькспаркштадіоні». Гра розпочнеться о 19:45.