«Я можу описати це лише одним словом»: головний тренер Шахтаря згадав першу зустріч з Ахметовим

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
580
0 голосів
«Я можу описати це лише одним словом»: головний тренер Шахтаря згадав першу зустріч з Ахметовим
Рінат Ахметов та Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич пригадав свою першу зустріч із президентом донецького клубу Рінатом Ахметовим та поділився враженнями від неї.

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич пригадав свої враження від першого особистого знайомства із президентом Шахтаря Рінатом Ахметовим.

За словами коуча, в нього склалося позитивне враження про клуб вже після спілкування зі спортивним директором Даріо Срною та генеральним директором Анатолієм Палкіним.

«Я можу описати це лише одним словом, яке говорить усе – захоплююче. Я отримав підтвердження, що вибрав правильний клуб. У мене було таке відчуття, коли я спілкувався з Даріо і Сергієм Анатолійовичем».

Як пригадав Пушич, ці емоції лише були підкріплені після знайомства з Ахметовим.

«А зустріч з президентом це лише підтвердило. Дивовижна людина, дивовижне мислення, велика любов до клубу, до України, до українського футболу. Людина, яка має чудове бачення і глибоке знання футболу. Він мені дуже сподобався», – сказав Пушич в інтерв’ю Arena Sport TV.

  • Нагадаємо, що Пушич очолив Шахтар у жовтні минулого року, змінивши на посаді Патріка ван Леувена;
  • На чолі «гірників» наставник провів десять матчів (шість перемог, одна нічия, три поразки);
  • Першу офіційну зустріч у 2024 році Шахтар проведе 15 лютого у Гамбургу проти Марселя в рамках стикових матчів Ліги Європи.