Ребров починає виправляти помилки попередників: тренер збірної України пройшовся по жеребкуванню Ліги націй

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
768
0 голосів
Ребров починає виправляти помилки попередників: тренер збірної України пройшовся по жеребкуванню Ліги націй
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував результати жеребкування Ліги націй-2024/2025, за результатами якого синьо-жовті протистоятимуть Чехії, Албанії та Грузії.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров підбив підсумки жеребкування Ліги націй сезону 2024/25 для своєї команди. Нашій команді доведеться зіграти проти Чехії, Албанії та Грузії.

За словами коуча, нині він сконцентрований на стикових матчах кваліфікації до Євро-2024.

«Насправді я нічого не очікував від жеребкування Ліги націй, оскільки зараз ми очікуємо плей-оф відбору Євро-2024. Після ігор плей-оф ми будемо збирати інформацію про всі ці команди. Зараз, вважаю, повинні сконцентруватися на підготовці до березневих іспитів».

Ребров зазначив, що знайомий із нашими супниками по квартету та відзначив їхні сильні сторони.

«Я дуже багато дивився Чехію та Албанію, менше – Грузію. Албанці показують міцний футбол, заслужили право грати на Євро. Як і чехи, а також грузини, які гратимуть у плей-оф відбору. Упевнений, що буде важка боротьба в нашій групі».

Ребров підкреслив, що прагне повернути синьо-жовтих до Ліги А.

«Я вважаю, що Ліга націй – важливий турнір. Усі команди мають можливість потрапити на Євро через неї. Раніше проводилися товариські зустрічі, а зараз у кожної збірної більш відповідальні поєдинки. Чи буде стояти завдання повернення до Ліги А? Так», – цитує коуча пресслужба УАФ.

  • Нагадаємо, що у сезоні 2020/21 Україна на чолі з Андрієм Шевченком покинула Лігу А, посівши останнє місце у квартеті разом з Іспанією, Німеччиною та Швейцарією;
  • У сезоні 2022/23 наша команда вже очолювана Олександром Петраковим не зуміла підвищитися у класі, ставши другою у групі із Шотландією, Ірландією та Вірменією;
  • У новій кампанії ЛН Україна стартує 5-7 вересня 2024 року;
  • 21 березня на нашу команду очікує гостьовий півфінал стикових матчів відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.