Динамо влаштувало голепад з сімома м’ячами: Супряга, Ванат і Ко оформили розгром для команди Шовковського

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1420
0 голосів
Динамо влаштувало голепад з сімома м’ячами: Супряга, Ванат і Ко оформили розгром для команди Шовковського
Гравці Динамо. Фото: ФК Динамо
У четвер, 8 лютого, Динамо обіграло латвійську Лієпаю (5:2) у товариському матчі в рамках навчально-тренувальних зборів у Туреччині. Кияни провели найбільш результативний матч у році.

Динамо у спарингу на зборах в Туреччині обіграло Лієпаю (5:2).

За киян у першому таймі забивали Антон Царенко, Максим Дячук та Владислав Супряга. Латвійський колектив відповів точними ударами Фрая Кайрамані та Луки Сілагадзе.

Особливо яскравим видалося взяття воріт грузинським гравцем, який завдав шедеврального пострілу у «дев’ятку» воріт метрів із 25.

Після перерви забивали виключно гравці українського клубу – точні удари на рахунку Олександра Караваєва та Владислава Ваната.

Динамо – Лієпая – 5:2

Голи: Царенко, 8, Дячук, 22, Супряга, 34, Караваєв, 52, Ванат, 66 – Кайрамані, 18, Сілагадзе, 45

  • Зазначимо, що наступний товариський матч Динамо проведе вже у п’ятницю, 9 лютого. Суперником підопічних Олександра Шовковського стане Шкендія з Північної Македонії. Старт гри – о 18:00 за Києвом;
  • Біло-сині пішли на перерву в УПЛ, перебуваючи на п’ятому місці у таблиці. В активі команди 28 набраних очок після 14 проведених поєдинків;
  • Перша офіційна гра у Динамо запланована на 25 лютого. Кияни проведуть гостьовий матч із Металістом 1925 у рамках 18-го туру УПЛ.