«Ви бачили Судакова? Особисто я – ні»: Леоненко назвав найкращих і найгірших гравців Шахтаря у матчі з Марселем

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
217
1 голос
 «Ви бачили Судакова? Особисто я – ні»: Леоненко назвав найкращих і найгірших гравців Шахтаря у матчі з Марселем
Жоффре Кондогбія та Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко підбив підсумок першої гри 1/16 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Марселем (2:2), розкритикувавши Георгія Судакова та Валерія Бондаря і похваливши Олександра Зубкова та Егіналдо.

Воздав кожному по грі його. Віктор Леоненко, коментуючи результат першого поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким Шахтарем та Марселем (2:2), видав відмінну порції критики ледь не кожному з команди Маріно Пушича.

Найперше і найбільше дісталося центральному оборонцю Валерію Бондарю, якого Леоненко назвав найслабшим гравцем помаранчево-чорних. 

«Однозначно Бондар. У Шахтаря взагалі хвороба на цій позиції. Спочатку був Кривцов, який вічно лупив в аути в простих ситуаціях і з-під нього забивали, зараз його місце зайняв Бондар, який трохи жорсткіший. 

Також слабкий у захисті Конопля, який постійно біжить уперед, забуваючи про гру в обороні. У цьому плані він нагадує Караваєва, який теж не захисник». 

Однак, виокремив Леоненко і MVP гри.

«Зубков добре зіграв в атаці, але через помилку, коли він не встиг підстрахувати Гочолейшвілі, я не можу назвати його найкращим. Різник виглядав непогано. Але я віддам «Лева матчу» Егіналдо і Матвієнку».

І, звісно ж, не обійшов експерт-критик стороною гру одного з лідерів Шахтаря Георгія Судакова, про якого найбільше писали і говорили під час зимової перерви.

«Ви його бачили в цьому матчі? Особисто я – ні. А за нього 150 мільйонів хочуть! Ювентус і Наполі правильно оцінили ситуацію і ввічливо вийшли з переговорів», – розповів Леоненко в інтерв'ю сайту Sport-express.ua.

▶️  Відео всіх голів у матчі Шахтар  Марсель дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між Марселем та Шахтарем буде зіграно 22 лютого.
  • Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.