Ребров дозволив Луніну «відірватися» після тріумфу в ЛЧ: на якому матчі збірної можна буде знову його побачити

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
417
3 голоси
Ребров дозволив Луніну «відірватися» після тріумфу в ЛЧ: на якому матчі збірної можна буде знову його побачити
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів, коли до його команди приєднається воротар Реалу Андрій Лунін, який став переможцем Ліги чемпіонів.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров на пресконференції повідомив, коли до синьо-жовтих приєднається голкіпер Реалу Андрій Лунін, який напередодні виграв Лігу чемпіонів.

Коуч дав зрозуміти, що проблем зі здоров’ям ніхто з його підопічних не має.

«Сьогодні вже всі працюють в загальній групі. Вчора ще декілька гравців працювали індивідуально, сьогодні уже все в порядку, усі 22 польових гравці й два голкіпери».

Лунін пропустить найближчий товариський матч синьо-жовтих з Німеччиною.

«З приводу Андрія. Сьогодні й завтра у них селебрейшн з приводу перемоги в Лізі чемпіонів, тому ми дозволили йому залишитися з командою. Я вважаю, він це заслуговує. Він приєднається до команди в Варшаві, коли ми переїдемо після гри зі збірною Німеччини», – сказав Ребров.

  • Зазначимо, що матч Німеччина – Україна відбудеться у понеділок, 3 травня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом;
  • Наступну товариську зустріч проти Польщі українці проведуть 7 червня. 11 червня підопічні Реброва зіграють кінцевий поєдинок у рамках підготовки до Євро-2024 з Молдовою;
  • На континентальній першості Україна стартує 17 червня грою проти Румунії. Також у нашому квартеті виступатимуть Словаччина та Бельгія.