Лунін розлютився на слова Крооса і влаштував перепалку із зіркою Реалу: Анчелотті довелося рознімати гравців

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1531
1 голос
Лунін розлютився на слова Крооса і влаштував перепалку із зіркою Реалу: Анчелотті довелося рознімати гравців
Тоні Кроос та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Воротар Реалу Андрій Лунін влаштував розбірки зі своїм партнером по команді Тоні Кроосом після гостьового матчу проти РБ Лейпциг (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Голкіпер Реалу Андрій Лунін став зачинщиком перепалки із півзахисником Тоні Кроосом після гри із РБ Лейпциг (1:0) у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Як повідомляє видання Don Diario, українця розізлив післяматчевий коментар партнера, у якому той сказав про легітимність незарахованого голу німецької команди на другій хвилині за рахунку 0:0. Сам Лунін запевнив, що у тому моменті мало місце порушення правил проти нього.

Відео незарахованого голу РБ Лейпциг

«Думаю, арбітр зрештою зафіксував офсайд у гравця, який стояв позаду Луніна, тому що формально він перебував на шляху воротаря. Але кіпер не дотягнувся б до того м'яча за будь-яких обставин, і тому, як на мене, гол мав би бути зарахований», – заявив Кроос в ефірі Prime.

За інформацією джерела, Лунін дорікав Кросу за ці слова у літаку під час дороги додому. Головному тренеру Карло Анчелотті довелося пом'якшувати напругу між двома його гравцями.

Врешті-решт вони про все поговорили, але ситуація на мить вийшла з-під контролю, тому що ніхто не очікував, що німець скаже ці слова і залишить рефері та його товариша по команді в поганому світлі.

  • Лунін в цьому сезоні він відіграв 18 матчів (13 пропущених голів, вісім зустрічей «на нуль»);
  • Матч-відповідь із РБ Лейпциг Реал проведе 6 березня;
  • Наступна гра «вершкових» пройде 18 лютого. Команда в гостях протистоятиме Райо Вальєкано у 25-му турі Ла Ліги.