Скандал за участі Луніна: Андрій прокоментував спірний епізод у матчі ЛЧ, легенда Арсенала відреагував

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
235
1 голос
Скандал за участі Луніна: Андрій прокоментував спірний епізод у матчі ЛЧ, легенда Арсенала відреагував
Андрій Лунін. Фото: Google
У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Реал на виїзді мінімально здолав Лейпциг (1:0). Найрезонанснішим моментом гри став скасований гол Беньяміна Шешко на другій хвилині гри.

Воротар мадридського Реала Андрій Лунін впевнений, що гол у його ворота в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Лейпцига (1:0), яким вже на другій хвилині гри відзначився нападних німецького клубу Беньямін Шешко, відмінили цілком резонно, за всіма правилами.

Судді зафіксували активний офсайд у Беньяміна Хенрікса.

«Позаду мене був гравець, який не торкнувся м'яча, але він мені завадив. Після виносу кулаками я виконую кілька кроків вперед і залишаюся вище, щоб міг зробити щось, якщо м’яч пролітатиме поруч.

І тут лунає свисток про офсайд», – цитує Луніна іспанське видання Marca.

Згоден з українцем і легендарний нападник національної збірної Франції та лондонського Арсенала Тьєррі Анрі.

«Не зараховувати гол було правильним рішенням. Спершу я подумав, що це гол, але у повторі ви бачите, що це не так. Кажу це як гравець. Якщо ти у офсайді, то взагалі не втручайся. Луніну завадили, навіть якщо поштовх невеликий, але це офсайд», – сказав Анрі в інтерв'ю Marca.

▶️  Відео моменту з офсайдом Беньяміна Хенрікса у грі Лейпциг – Реал та найкращі моменти цього матчу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Поєдинок-відповідь між Реалом та Лейпцигом заплановано на 6 березня. Гра відбудеться у столиці Іспанії Мадриді і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 17-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 13 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.