Лунін провів свій п’ятий матч в Лізі чемпіонів: мадридський Реал на виїзді зустрівся з Лейпцигом

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
518
3 голоси
Лунін провів свій п’ятий матч в Лізі чемпіонів: мадридський Реал на виїзді зустрівся з Лейпцигом
Лейпциг – Реал. Фото: УЄФА
Мадридський Реал зіграв з Лейпцигом у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Український воротар «вершкових» Андрій Лунін знову виграв конкуренцію в Кепи Аррісабалаги і провів на полі всі 90 хвилин, ставши справжнім героєм зустрічі.

Сьогодні, 13 лютого, відбулися перші матчі плей-оф Ліги чемпіонів. Манчестер Сіті на виїзді розібрався з Копенгагеном (3:1), а мадридський Реал у гостях обіграв Лейпциг (1:0).

Андрій Лунін вп’яте поспіль потрапив до стартового складу королівського клубу, який не без пригод дістався місця проведення першого поєдинку 1/8 фіналу. Зазначимо, що для українця ця гра стала лише п’ятою в найпрестижнішому клубному турнірі.

Німці активніше розпочали поєдинок і навіть забили швидкий гол, який скасував рефері, зафіксувавши порушення правила у гравця, що знаходився у пасивному офсайді.

Подивитися незарахований гол Лейпцига і інші цікаві моменти матчу можна у нашому телеграм-каналі

По перерві малюнок гри не змінився, проте гості в одній з контратак зуміли відкрити рахунок. Діас завершив сольний прохід класним ударом в дальній кут. Після голу ініціатива перейшла до іспанської команди. Зокрема, Вінісіус влучив у штангу. При цьому й Лунін без роботи не залишався.

У підсумку Реал відстояв переможний рахунок, а головним героєм зустрічі став Лунін, який відбив дев'ять ударів у площину воріт.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч

Лейпциг (Німеччина) – Реал (Мадрид, Іспанія) – 0:1

Гол: Діас, 49.

13 лютого. Лейпциг. «Ред Булл Арена».

Матч-відповідь між командами відбудеться у Мадриді 6 березня.

  • Андрій Лунін приєднався до Реалу влітку 2018 року і за цей час встиг тричі побувати в оренді (Леганес, Вальядолід, Ов’єдо). 
  • У цьому сезоні 25-річний воротар збірної України провів за іспанський клуб 17 матчів в усіх турнірах – 13 пропущених голів і вісім ігор «на нуль».
  • Контракт українського голкіпера розрахований до 30 червня наступного року. Очікується, що найближчим часом угода буде пролонгована ще на три сезони.
  • Свій наступний матч Реал проведе у неділю, 18 лютого, на полі Райо Вальєкано в рамках 25-го туру чемпіонату Іспанії.