«Неможливо повністю зосередитися на святкуванні»: Ребров звернувся до українців напередодні Нового року

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
259
0 голосів
«Неможливо повністю зосередитися на святкуванні»: Ребров звернувся до українців напередодні Нового року
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров привітав всіх українців з прийдешній святом Нового року. Наставник головної команди країни насамперед висловив подяку ЗСУ.

Сергій Ребров привітав українців з прийдешнім Новим роком. Керманич національної збірної був небагатослівним і не надто красномовним, бо ж напередодні багато міст України, особливо Харків, жорстко обстріляли російсько-окупаційні війська.

«Вітаю усіх з прийдешнім новим роком! Хоч сьогодні святковий день, на жаль, він дуже сильно захмарений подіями цього року. Як і у цей час торік, неможливо повністю зосередитися на святкуванні, тому що у нашій країні кожен день гинуть люди.

Висловлюю мою подяку ЗСУ, волонтерам та усім людям які допомагають зберігати суверенітет країни та безпеку якомога більше людей. Слава Україні! Слава ЗСУ!», – написав Ребров на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що у найсвіжішому рейтингу ФІФА головна команда України посідає 22-гу сходинку.

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Натомість підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.