«Почав розповідати, що це Азов стріляв по мирних жителях»: футболіст-зрадник українського клубу виїхав на Росію

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
346
0 голосів
«Почав розповідати, що це Азов стріляв по мирних жителях»: футболіст-зрадник українського клубу виїхав на Росію
Микита Фурсенко. Фото: Google
Півзахисник Олександрії Родіон Плакса розповів про українського футболіста Микиту Фурсенка, який зрадив нашу державу та виїхав до країни-терориста росії.

Родіон Плакса відзначився дублем у матчі проти Металіста 1925 (3:0). Ці голи стали для гравця дебютними у професійній кар’єрі.

Сайт «Український футбол» поспілкувався з хавбеком та дізнався, хто у його колишній команді, ФК Маріуполь, став зрадником України.

Плакса сказав, що захисник Микита Фурсенко виїхав до росії та заявляв, що Азов стріляв по цивільним.

«Так, це Микита Фурсенко, з яким я раніше добре спілкувався. Він також був у Маріуполі на початку війни і прекрасно бачив, як росіяни вторглися на нашу землю. 

Але потім він виїхав до росії і почав мені розповідати, що це Азов стріляв по мирних жителях. Я був у шоці з його слів, сказав йому: «Що ти за маячню несеш?!».

Родіон додав, що після цієї розмови заблокував зрадника у всіх соціальних мережах.

«Ми посварилися і я його всюди заблокував та видалив із друзів. Я не знаю, як склалася його доля і де він зараз, мене це не хвилює. Таких людей я не хочу знати.

Можливо, він думає, що на болотах у нього більше перспектив у футболі, але я знаю точно, що немає там ніяких перспектив», — сказав Плакса.

  • Родіон Плакса влітку 2022-го року перейшов з Маріуполя до Чорноморця, а у липні наступного року став гравцем команди Руслана Ротаня.
  • У нинішньому сезоні він провів за Олександрію у всіх турнірах десять матчів та забив два голи.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 250 тисяч євро.
  • Микита Фурсенко покинув Маріуполь та почав виступати за Рубін з Ялти. Також захисник відвідував столицю країни-терориста.
  • На даний момент футболіст знаходиться у статусі вільного агента.