«Виглядає досить впевнено»: Ребров відреагував на гру Луніна за Реал – чи отримає воротар виклик у збірну

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
393
1 голос
«Виглядає досить впевнено»: Ребров відреагував на гру Луніна за Реал – чи отримає воротар виклик у збірну
Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров тішиться від того, що Андрій Лунін має постійну ігрову практику в мадридському Реалі. Керманич синьо-жовтих натякнув, що розраховує на нього в плей-оф до ЧЄ-2024.

Маєш ігрову практику? Тоді ласкаво просимо. Сергій Ребров задоволений від того, що воротар Реала Андрій Лунін нарешті дійсно грає за королівський клуб, а не протирає шорти на лаві запасних.

Тож, запрошення до табору національної збірної України Луніна на матч плей-оф проти Боснії та Герцеговини, майже доконаний факт.

«Для воротарів дуже важливо, щоб вони мали практику. Коли ми не викликали Андрія до збірної, то він взагалі не мав практики. Але зараз він не тільки грає, а і виглядає досить впевнено.

Він допомагає Реалу і з такою грою він дуже важливий і для нашої збірної», – сказав Ребров під час прес-конференції в інстаграмі VBET Ukraine.

  • Після перемоги над Вільярреалом (4:1) Реал має в активі 42 очки та посідає перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Жирони складає один пункт, але команда Мічела Санчеса має гру в запасі.
  • В наступному турі Реал на виїзді зіграє проти Алавеса. Поєдинок заплановано на 21 грудня. Початок гру о 22:30. 
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у дев'яти поєдинках: шість пропущених голів, чотири матчі «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.
  • В підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Натомість підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.