Чеферін після розмови із Зеленським змінив свою думку щодо збірної України: що сказав президент УЄФА

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
288
0 голосів
Чеферін після розмови із Зеленським змінив свою думку щодо збірної України: що сказав президент УЄФА
Александер Чеферін. Фото: УЄФА
Президент України Володимир Зеленський провів розмову з оцільником УЄФА Александером Чеферіном, який побажав національній збірній нашої країни пройти на Євро-2024.

Александер Чеферін Володимир Зеленський цими вихідними провели телефонну розмову. Президент УЄФА висловив підтримку Україні та побажав успіху у плей-оф відбору до чемпіонату Європи, хоча перед жеребкуванням цієї стадії висловлював бажання бачити боснійців на турнірі.

«Президент УЄФА висловив непохитну підтримку та захоплення Україною та мужністю її народу в ці важкі часи та висловив надію на швидке та мирне розв’язання, яке принесе Україні стабільність та процвітання. 

Він також побажав удачі збірній України в її майбутніх матчах плей-оф за вихід на Євро-2024».   

Президент України подякував за підтримку.

«Пан Зеленський висловив вдячність УЄФА за сприяння миру, толерантності та чесності через свої змагання та за підтримку, яку надає керівний орган європейського футболу Україні з початку конфлікту», - говориться у заяві УЄФА.

  • Матчі фінальної стадії Євро-2024 з 14 червня до 14 липня прийматимуть десять міст Німеччини.
  • Боснія і Герцеговина стане майбутнім опонентом команди Сергія Реброва у півфіналі плей-оф, що відбудеться 21 березня 2024 року;
  • Раніше Чеферін зробив заяву у ЗМІ, де сказав про важливість виходу Італії на чемпіонат Європи.
  • «Скуадра Адзурра» також була суперником України в групі. У вирішальному матчі за другу сходинку, коли синьо-жовтим була потрібна перемога, команді зіграли внічию (0:0), а у компенсований час арбітр не призначив пенальті у ворота італійців у спірній ситуації.