«Може за пояс поставити деяких чоловіків»: директор Оболоні відреагував на сексистський скандал в УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
205
0 голосів
«Може за пояс поставити деяких чоловіків»: директор Оболоні відреагував на сексистський скандал в УПЛ
Олександр Різниченко, фото: ФК Оболонь
Директор київської Оболоні Олександр Різниченко висловився про гучний сексистський скандал навколо арбітринь і рівень суддівства в чемпіонаті України.

У кінці листопада головний тренер київської Оболоні Валерій Іващенко висловив незадоволення рівнем роботи українських арбітрів, особливо жіночої статі.

Олександр Різниченко у коментарі «Українському футболу» заявив, що Катерина Монзуль перевершує деяких рефері чоловічої статі.

«Я читав різні коментарі у ЗМІ, і від арбітринь, і за борщ. Ну, то таке. Наша позиція – хоч чоловік, хоч жінка виконує свою роботу, ми говоримо про арбітра. Вибачте, є у нас арбітриня, яка може за пояс поставити деяких чоловіків».

Також директор назвав помилку арбітра, яку мав на увазі головний тренер «пивоварів».

«Ми говоримо про арбітра, а не про жінку. У цій ситуації треба говорити не лише про головного арбітра, а й про бокового арбітра. Який бачив епізод, але аж ніяк не відреагував. Про арбітра ВАР також. Так, я вважаю, що була помилка головного арбітра в тому, що вона не переглянула ВАР».

Різниченко пояснив, що мав на увазі Іващенко.

«ВАР – саме допомога для них. Якби подивилася, то, можливо, Крістіна Козорог змінила своє рішення. Але це її рішення, вона є головним арбітром. Ми говоримо про професійне виконання обов'язків. Я думаю, наш тренер Валерій Іващенко тільки це мав на увазі».

  • У київської команди в активі 14 балів та 12-те місце у турнірній таблиці УПЛ.
  • Оболонь 11 грудня поміряється силами з Динамо у виїзній грі. Матч розпочнеться о 15:00.