«Не бачать моментів, не встигають за епізодами, потребують підказок»: тренер клубу УПЛ розніс жінок-арбітрів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
252
0 голосів
«Не бачать моментів, не встигають за епізодами, потребують підказок»: тренер клубу УПЛ розніс жінок-арбітрів
Валерій Іващенко. Фото: ФК Оболонь
Головний тренер київської Оболоні Валерій Іващенко незадоволений рівнем роботи українських арбітрів, особливо жіночої статі. До дівчат зі свистком у наставника «пивоварів» чимало претензій.

Валерій Іващенко видав дуже пристойну порцію критики на адресу жінок-арбітрів, яких активно залучають до роботи на поєдинках української Прем’єр-ліги в поточному сезоні.

«Жінки не встигають за ритмом важкого чоловічого футболу. Не бачать моментів, не встигають за епізодами, потребують підказок. Такі моменти вибивають із колії.

Могли б у жіночому футболі працювати. Темп інший, фізіологія інша, інші швидкості. По книжці дивитися на моменти ‒ це не є правильно», –  розповів Іващенко в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Після першого кола (14 зіграних поєдинків) Оболонь має в своєму активі 13 очок та посідає 12-ту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі підопічні Валерія Іващенка на виїзді зіграють проти Колоса з Ковалівки. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри о 13:00.