«Є надія»: відомо, яка задача стоїть перед Шовковським та Гусєвим стосовно Супряги

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3531
0 голосів
«Є надія»: відомо, яка задача стоїть перед Шовковським та Гусєвим стосовно Супряги
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Футбольний журналіст-блогер Володимир Звєров висловився щодо перспектив нападника київського Динамо Владислава Супряги, який у грі проти Металіста 1925 вперше за три роки відзначився результативною дією.

Володимир Звєров вважає, що ті хто вже поставив масного хреста на кар’єрі Владислава Супряги і зловтішається в коментарях, що він «воскрес», роблять це дарма й зарано.

До таких висновків журналіст дійшов після перегляду перенесеного поєдинку третього туру української Прем’єр-ліги між київським Динамо та харківським Металістом 1925 (4:2).   

«Супряга вийшов на останні десять хвилин матчу і досить непогано підігравав партнерам у кількох епізодах. Це був його найдовший період на футбольному полі за довгий час.

Є надія, що цей футболіст, який довго тренувався з молодіжною командою і набирав форму, відновиться і почне отримувати регулярну ігрову практику в Динамо». 

Головний козир Супряги – його досить молодий вік. 

«Йому тільки 23 і його кар'єра була проблемною, через ці ушкодження, але вона ще не закінчилася. 

Зараз завдання для Шовковського і Гусєва, зробити так, щоб у Супряги було все більше і більше часу на полі», – сказав Звєров в ефірі Профутбол Digital.

  • У сезоні 2022/2023 років Владислав Супряга в офіційних матчах участі не приймав. Лише одного разу він потрапив у заявку Динамо – на гру із Зорею 18 березня.
  • Гравець переніс операцію на спині, але так і не зміг повністю відновитися, через що 23-річному форварду знадобиться ще одне хірургічне втручання.
  • На початку березня футболіст потрапив у ДТП, але не цей інцидент став причиною проблем зі здоров'ям Супряги.
  • Після 16-ти турів (13 зіграних матчів) в активі Динамо є 25 очок. Наразі біло-сині посідають п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі кияни вдома зіграють проти Оболоні. Київське дербі заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.
  • В поточному сезоні Владислав Супряга зіграв за Динамо три гри: одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного центрального нападника в мільйон євро.