Супряга вперше за три роки відзначився результативною дією: відео асиста нападника за Динамо в матчі УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
303
0 голосів
Супряга вперше за три роки відзначився результативною дією: відео асиста нападника за Динамо в матчі УПЛ
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо у відкладеному поєдинку третього туру української Прем'єр-ліги переграло харківський Металіст 1925 (4:2). Однією з результативних дій відзначився форвард біло-синіх Владислав Супряга.

Супряга знову у грі! 23-річний центральний нападник Динамо, якого свого часу вважали ледь не українським Ліонелем Мессі, у матчі проти харківського Металіста 1925 (4:2) нарешті відзначився результативною дією за дуже тривалий час.

На 90-й хвилині поєдинку Супряга ассистував Максиму Дячуку, котрий забив останній, четвертий гол у сітку воріт Дениса Сидоренка. 

Ця результативна дія стала першою для Супряги за Динамо з 29 вересня 2020 року. Понад три роки тому Владислав відзначився гольовою передачею у матчі-кваліфікації Ліги чемпіонів проти бельгійського Гента (3:0).

▶️ Відео результативної передачі Владислава Супряги дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • У сезоні 2022/2023 років Владислав Супряга в офіційних матчах участі не приймав. Лише одного разу він потрапив у заявку Динамо – на гру із Зорею 18 березня.
  • Гравець переніс операцію на спині, але так і не зміг повністю відновитися, через що 23-річному форварду знадобиться ще одне хірургічне втручання.
  • На початку березня футболіст потрапив у ДТП, але не цей інцидент став причиною проблем зі здоров'ям Супряги.
  • Після 16-ти турів (13 зіграних матчів) в активі Динамо є 25 очок. Наразі біло-сині посідають п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі кияни вдома зіграють проти Оболоні. Київське дербі заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.
  • В поточному сезоні Владислав Супряга зіграв за Динамо три гри: одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного центрального нападника в мільйон євро.