Динамо перемогло Металіст 1925 у матчі з вилученням та шістьма голами: кияни наблизились до єврокубкової зони

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
444
0 голосів
Динамо перемогло Металіст 1925 у матчі з вилученням та шістьма голами: кияни наблизились до єврокубкової зони
Динамо – Металіст 1925. Фото: УПЛ
У четвер, 7 грудня, у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбувся матч третього туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому київське Динамо обіграло харківський Металіст 1925 (4:2).
  • Футбольні шляхи Динамо і Металіста 1925 раніше перетинались три рази в рамках Прем'єр-ліги. Спостерігається перевага за кількістю перемог з боку столичного гранда – один успішний матч, проте два інших завершились унічию. 
  • Команди востаннє грали на початку червня, коли на гол Еріка Раміреса з пенальті відповів Артем Габелок (1:1).
  • Головним арбітром призначений Олександр Омельченко. У рефері є досвід проведення матчів за участю Динамо – чотири перемоги та одна поразка, тоді як із Металістом 1925 він також перетинався п'ять разів – дві перемоги, одна нічия та дві поразки.

Динамо розпочало гру активно і в дебюті вийшло вперед. На 11-й хвилині гри Буяльський від центрального кола розігнав Волошина передачею на правий фланг, а той переграв воротаря.

Пройшло ще 11 хвилин і Шапаренко не пробив Сидоренка ударом у правий кут, але все той же Волошин опинився поряд і зміцнив перевагу киян.

Харків’яни здаватися не думали і відіграли один м’яч зусиллями Дмитренка. Але майже відразу Ванат забив третій гол команди Олександра Шовковського.

У кінці першої половини поєдинку Бичек грубо зіграв проти Буяльського та отримав другу жовту картку, яка стала червоною.

Здавалося, що у другому таймі кияни продовжать забивати супернику, але гості зуміли відіграти один гол та скоротити відставання до мінімуму. Результативний удар на своє ім’я записав Ременюк.

Останнє слово у сьогоднішній зустрічі залишилося за киянами. На 90-й хвилині крапку у грі поставив Дячук.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Динамо над Металістом 1925 з рахунком 4:2.

УПЛ, третій тур

Динамо – Металіст 1925 – 4:2

Голи: Волошин, 11, 22, Ванат, 33, Дячук, 90 – Дмитренко, 30, Ременюк, 72

Вилучення: Бичек, 40

  • Після сьогоднішньої перемоги Динамо піднялося на п’яте місце у турнірній таблиці чемпіонату України. Кияни мають у своєму активі 25 очок. Металіст 1925 з 15 пунктами займає 11-ту позицію.
  • Наступний матч кияни проведуть проти Оболоні. Гра запланована на 11 грудня.
  • Металіст 1925 того ж дня зіграє проти Олександрії.