«Супряга воскрес!»: реакція вболівальників Динамо на перемогу над Металістом 1925 – фани знову згадали Луческу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
285
0 голосів
«Супряга воскрес!»: реакція вболівальників Динамо на перемогу над Металістом 1925 – фани знову згадали Луческу
Фото: ФК Динамо
Вболівальники київського Динамо прокоментували підсумок відкладеного поєдинку третього туру української Прем'єр-ліги в котрому їх улюбленці розібралися з харківським Металістом 1925 (4:2).

Київське Динамо помалу-помалу підкрадається до поточних лідерів чемпіонських перегонів в українській Прем'єр-лізі, добираючи очки.

Сьогодні підопічні Олександра Шовковського у відкладеній грі третього туру УПЛ без особливих проблем здобули важливі три пункти, здолавши харківський Металіст 1925 (4:2).

Головними героями гри стали форвард Назар Волошин, котрий відзначився дублем, та півзахисник Віталій Буяльський. Він віддав дві результативні передачі. Та не лише цим хлопцям дістались компліменти від фанатів біло-синіх. 

Виокремили вклад в перемогу у вигляді асиста й Владислава Супряги. Нехай й іронічно.

Сайт sport-express.ua провів оперативний моніторинг соціальних мереж київського Динамо, відібравши найцікавіші коментарі після гри:

djeverb: «А шо там луческу? Ліон вже мабуть тренує?».

k.a.l.y.a.n1: «Супряга Воскрес !!!».

strakholis_ua: «Кайфував від гри в першому таймі, то був приклад. Так були приколи в захисті, але це вирішиться з трансферами, вірно ж? А от другий тайм мені нагадав часи Луческу, трохи навіть занервував, що так буде і на далі. Сподіваюсь це просто здається».

marikyoutube1: «Захист все одно треба допрацьовувати, але загалом класно, що дали досвід Нещерету думаю він запам’ятає цю помилку, яку зробив».

maksonchik__22: «obolon_kyiv ви наступні😈».

  • Після 16-ти турів (13 зіграних матчів) в активі Динамо є 25 очок. Наразі біло-сині посідають п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі кияни вдома зіграють проти Оболоні. Київське дербі заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.