«Було б непогано попрацювати в такій команді»: Шаран назвав український клуб, який він хотів би очолити

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
933
0 голосів
«Було б непогано попрацювати в такій команді»: Шаран назвав український клуб, який він хотів би очолити
Володимир Шаран. Фото: ФК Минай
Як зізнався Володимир Шаран, у луганській Зорі він був би непроти попрацювати, а ось сватання до першолігового Лівого Берега він вважає лише плітками.

Колишній головний тренер Минаю Володимир Шаран у ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» розставив всі крапки над «і» стосовно інформації щодо його майбутнього, яка фігурує в ЗМІ.

Як зізнався Володимир Богданович, робота в Зорі, попри поки що відсутній прямий контакт з луганцями, йому була б цікава:

«Якщо розглядають, то це здорово. Я також чув, що мене розглядають, як одну з кандидатур, але поки що із Зорі ніхто зі мною не контактував. Конкретики ніякої немає. Але було б непогано попрацювати в такій команді».

А ось на інтерес з боку Лівого Берега, який приписують ЗМІ, Шаран відповів досить рішуче:

«Це вже рік пишуть. Я не знаю, хто придумує такі плітки. За Лівий Берег можу сказати, що точно ні, тому що там головний тренер Віталій Первак, з яким ми довгий час працювали разом. У нього все виходить, команда йде на третьому місці і я йому бажаю тільки успіхів. Нехай людина працює.

У мене дуже хороші відносини з Перваком, президентом Лівого Берега Миколою Лавренком і віце-президентом Матаковим, але це не означає, що в нас були якісь розмови. Я кажу це відверто». 

  • З Лавренком та Перваком Шаран перетинався у місті Олександрія. Перший запрошував його як гравця до Поліграфтехніки в сезоні 2001/2002, а останній був його багаторічним асистентом вже у ФК Олександрія.
  • З командою з Кіровоградщини Шаран найдовше працював як тренер: у 2013-2021 роках. За цей час пройшов з Олександрією шлях від Першої ліги до Ліги Європи.
  • Останнім місцем роботи 52-річного спеціаліста був закарпатський Минай, з яким у сезоні 2022/2023 йому підкорилося найвище досягнення команди – восьме місце в УПЛ.