Перша ліга та учасник єврокубків: джерело повідомило, де може продовжити кар’єру Шаран

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
251
0 голосів
Перша ліга та учасник єврокубків: джерело повідомило, де може продовжити кар’єру Шаран
Володимир Шаран. Фото: Google
Колишній головний тренер закарпатського Миная Володимир Шаран є одним з претендентів на посаду наставника у першоліговому Лівому березі та луганській Зорі.

Володимир Шаран користується попитом серед вітчизняних клубів. Досвідчений фахівець входить до списку кандидатів на посаду наставника Зорі.

Також у послугах колишнього головного тренера Олександрії зацікавлений колектив з Першої ліги – Лівий берег. Кияни запрошували Шарана очолити їх ще минулого літа, але тоді у фахівця був діючий контракт з Минаєм. Про це повідомляє Sport.ua.

Відзначимо, що президент Лівого берега Микола Лавренко свого часу запрошував Шарана в Поліграфтехніку, як футболіста, а нинішній керманич столичної команди Віталій Первак багато років асистував йому в Олександрії.

  • Під керівництвом 52-річного фахівця ужгородцям підкорилось найвище досягнення у клубній історії – восьме місце турнірної таблиці УПЛ за результатами сезону-2022/23.
  • Після відходу Шарана з Миная головним тренером ужгородців став Желько Любенович.
  • Минай набрав у чемпіонаті України лише шість залікових балів та займає останнє місце у турнірній таблиці УПЛ.
  • Зоря посідає 15-ту сходинку у національній першості з 11 очками в активі та вже втратила шанси на вихід до плей-оф Ліги конференцій, набравши у квартеті чотири пункти після п’яти ігор.
  • Лівий берег йде третім у «Чемпіонській» групі Першої ліги з 36-ма балами після 18-ти зустрічей.