Зірваний трансфер Годі із Вереса в Карпати: Надєїн вперше висловився про майбутнє гравця та скандал з агентами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
450
0 голосів
Зірваний трансфер Годі із Вереса в Карпати: Надєїн вперше висловився про майбутнє гравця та скандал з агентами
Іван Надєїн. Фото: НК Верес
Президент рівненського Вереса Іван Надєїн розповів про майбутнє півзахисника Дмитра Годі у його клубі після зірваного переходу до львівських Карпат.

Іван Надєїн запевнив, що попри сканадальний зірваний перехід до львівських Карпат, особистих претензій до Дмитра Годі в нього немає і молодий футболіст продовжить зростати в рівненському клубі. 

«Дмитро Годя повноцінно тренується з командою. Є тренерський штаб, який визначає його тренувальну програму. Це компетенція тренерів». 

Однак осад після історії з трансфером Годі й участі в ньому його агентів залишився

«Безперечно, в мене є позиція щодо Дмитра Годі і інших наших футболістів, які співпрацюють з цим агентством. На мою думку, це агентство не дасть їм розвитку як професіоналам.

Щодо Дмитра – він повинен для себе визначитися, куди рухатися далі. Тут саме він програв. Не Верес, не Карпати, і не агенти», – розповів Надєїн в інтерв’ю клубній пресслужбі Вереса.

  • 18-річний Дмитро Годя є вихованцем рівненського Вереса.
  • За головну команду півзахисник наразі зіграв лише шість хвилин, з’явившись на заміну в поєдинку 13-го туру УПЛ проти луганської Зорі (2:2).
  • Після 15-ти турів Верес посідає 15-те місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в активі вісім очок.
  • Наступний матч головна команда народного улубу проведе 25-го листопада. Верес в Рівному прийматиме харківський Металіст 1925. Початок гри о 15:00.