«Який Миколенко?»: Леоненко назвав свого «Лева матчу» за підсумками гри Україна – Італія та пояснив вибір

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
879
0 голосів
«Який Миколенко?»: Леоненко назвав свого «Лева матчу» за підсумками гри Україна – Італія та пояснив вибір
Анатолій Трубін. Фото: Google
Колишній нападник збірної України та київського Динамо, а нині футбольний експерт, Віктор Леоненко назвав найкращого гравця поєдинку синьо-жовтих проти італійців у відборі до Євро-2024.

Вчора, 20 листопада, команда України не змогла обіграти італійців (0:0) та отримати пряму путівку на Євро-2024.

Найкращим гравцем поєдинку у складі команди Сергія Реброва статистичним порталом був названий Олександр Сваток, а титул «Лев матчу» отримав Віталій Миколенко.

Віктор Леоненко не згоден з подібним твердженням та впевнений, що найкращим був Анатолій Трубін, який постійно рятував свою збірну від голу.  

«Який Миколенко?! «Левом матчу» явно був Трубін – він виручив після виходу Фраттезі віч-на-віч і зробив чудовий сейв.

За моїми підрахунками, Італія мала перемагати – 5:1. За 90 хвилин у нас був лише один момент, тому нам сказали, що на нас не чекають на Євро, Італія виглядає цікавіше», — сказав Леоненко у коментарі Sport-express.ua

Нагадаємо, фінальна частина Євро-2024 року пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. У турнірі візьмуть участь 24 національні команди.

  • Доля останньої прямої путівки на Євро-2024 вирішиться сьогодні в групі D: тут боротьбу за друге місце ведуть Хорватія і Уельс. Ще три путівки на чемпіонат Європи будуть розіграні в плей-офф шляхом Ліги націй.
  • Від нашої відбіркової групи прямі путівки на Євро-2024 отримали Англія та Італія – фіналісти попереднього чемпіонату Європи.
  • Збірна України спробує пробитися на континентальну першість через плей-оф, жеребкування якого відбудеться 23 листопада. Серед наших потенційних суперників команди Польщі, Естонії, Вельсу/Хорватії, Ізраїлю, Фінляндії, Ісландії та Боснії і Герцеговини.