Мудрик особисто поставив крапку в епізоді з непризначеним пенальті: що сказали інші гравці збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10676
0 голосів
Мудрик особисто поставив крапку в епізоді з непризначеним пенальті: що сказали інші гравці збірної України
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер національної збірної України Михайло Мудрик та інші футболісти команди Сергія Реброва прокоментували епізод з непризначеним пенальті у ворота італійців (0:0).

Вчора, 20 листопада, національна команда України не змогла обіграти італійців (0:0) та отримати пряму путівку на Євро-2024.

На 90+4 хвилині гри Михайло Мудрик був перший на м'ячі, проштовхнув його собі на хід, але впав після контакту з Крістанте. Головний арбітр Хесус Хіль Мансано вирішив не призначати пенальті у цьому епізоді.

Сам гравець в соціальних мережах лаконічно відповів на питання «Брутальному футболу» щодо фолу.

«Там був фол? Так».

Віталій Миколенко заявив, що йому здалося, що фол був.

«Як мені здалося, у такому темпі Мудрик прокидував м'яч і там був фол. Але я потім говорив з Бареллою після моменту — він сказав, що спершу зіграли в м'яч, потім — у ногу. Не знаю, чи це правда, не можу давати якийсь аналіз», — цитує захисника Суспільне Спорт. 

Олександр Зінченко не став розмірковувати про цей епізод, бо вже нічого не змінити.

«Чесно кажучи, я не дивився повтор. Результат уже є, тож я не люблю коментувати рішення суддів. У роздягальні хлопці щось там говорили, але для мене це вже позаду», — висловився гравець Арсеналу у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, фінальна частина Євро-2024 року пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. У турнірі візьмуть участь 24 національні команди.

  • Доля останньої прямої путівки на Євро-2024 вирішиться сьогодні в групі D: тут боротьбу за друге місце ведуть Хорватія і Уельс. Ще три путівки на чемпіонат Європи будуть розіграні в плей-офф шляхом Ліги націй.
  • Від нашої відбіркової групи прямі путівки на Євро-2024 отримали Англія та Італія – фіналісти попереднього чемпіонату Європи.
  • Збірна України спробує пробитися на континентальну першість через плей-оф, жеребкування якого відбудеться 23 листопада. Серед наших потенційних суперників команди Польщі, Естонії, Вельсу/Хорватії, Ізраїлю, Фінляндії, Ісландії та Боснії і Герцеговини.